Testimonials

 

Lees hieronder hoe andere mensen mijn sessies hebben ervaren.

 

Ik mocht bij Giulia een klankreis ondergaan. Niet wetende wat me te wachten stond deed ik mijn ogen dicht en dompelde ik mij onder in de melodieuze klanken die Giulia op subtiele wijze om mij heen maakte. Ik raakte in een diepe ontspanning en was voor mijn gevoel even in een andere wereld. Giulia liet op de helft van de sessie een stilte vallen. Er doemde toen allerlei kleuren voor mij op, dit voelde heel magisch.
Daarna werd ik weer met zachte bewegingen terug in het hier en nu gebracht door afwisselend wat zware en diepe, maar ook lichte en sprankelende klanken. Dit voelde als een streling voor mijn oor.

Imke

Giulia is kundig, rustig en fijngevoelig. Ze weet heel goed bij je aan te sluiten en een veilige space te creëren. Haar klankschalenmassage heeft mij enorm geholpen. Zo had ik geen lichamelijke pijnklacht(en) meer en was het alsof alles ”stroomde”. Ik beveel haar van harte aan.

Diana

De voice healing was een bijzondere ervaring. Eerst werd ik uitgenodigd om meer te zakken in mijn lichaam en kon ik meer en meer ontspannen. Daarna werd ik meegevoerd door de drum en de stem van Giulia. Vervolgens ging zij langs mijn lichaam en maakte geluiden en klanken. Ik ervaarde hoe energie door mijn lichaam heen trilde. Dat gaf een diepe sensatie en ontspanning.
Na de sessie voelde ik me rustig, moe en ontspannen. Het is lastig om precies woorden te geven aan de voice healing ervaring, het beste kun je het gewoon zelf ervaren!

Thirsa

De voicehealing was voor mij een heel intense ervaring waarin ik tijdens de sessie een innerlijke reis maakte.
Ik voelde veel sensaties in mijn lichaam en had het gevoel dat ik me helemaal kon overgeven aan de klanken.
Na de sessie had ik het erg koud en duurde het een tijdje voordat ik weer in beweging kon komen. Er lijkt veel los te zijn gemaakt qua spanning en blokkades.

Marcel

Giulia is an amazing sound healer, she intuitively knows what you need and how to provide you with everything you need during a session. I felt really at ease and comfortable at all times. Sometimes if the energy is right, Giulia is using her own voice as a modality for healing and this makes the whole experience so magical. Thank you for your voice and healing powers!

Dominika

 

Aan het begin van de voicehealing lukte het me niet om comfortabel te liggen, maar toen een drum en Giulia’s fijne stem me begeleiden in een body scan voelde in me heel snel diep ontspannen. Giulia maakte klanken die meestal prettig waren en me ontspanning gaven. Aan het einde van de sessie zong Giulia een lied met de sansula. Dat vond ik heel bijzonder. Toen de sessie was afgelopen was ik helemaal ontspannen.

Erik

Voor mij was de klankschaalmassage als een warm bad. In de basis zeer ontspannend. Ik kon echt voelen dat ik langzaam aan steeds dieper in mijn lichaam zakte en dat de spanning in mijn lijf zich stapje voor stapje los kon laten. Dit ervaarde ik als zuchten. Bij elke ontlading een zucht. Giulia geeft de sessie op een warme, fijngevoelige en liefdevolle manier. Nadeel is, dat je daarna je eigen moeheid goed kan voelen, dus plan een dutje in daarna.

Bram

Ik heb bij Giulia een klankschaalmassage gehad. De mooie klanken van de klankschalen lieten mij mijn zorgen even vergeten. De golven van het geluid spoelden me als het ware leeg en hielpen me bij het loslaten van spanning. Elke golf nam spanning mee. Ik had het gevoel dat ik wegdroomde naar de grens van mijn bewustzijn waarbij ik van top op teen in een bad van aandacht en geluid omarmd werd. Deze sessie was een weldaad voor mijn lichaam, geest en ziel!

Sander

Gisteren ben ik volledig zen geworden door de indrukwekkende klankschalenmassage van Giulia. Ik voelde de klankschalen doortrillen in mijn lichaam en dit voelde heel aangenaam. Ik ben na de sessie volledig geland in mijn lichaam en voel mij meer geaard. Ik kan een sessie van harte aanbevelen!

Janet

In je Kern | Tel: 06-38175802 | info@injekern.nl

In je Kern | Tel: 06-38175802 | info@injekern.nl