Testimonials

 

Lees hieronder hoe andere mensen mijn sessies hebben ervaren.

 

Ik mocht bij Giulia een klankreis ondergaan. Niet wetende wat me te wachten stond deed ik mijn ogen dicht en dompelde ik mij onder in de melodieuze klanken die Giulia op subtiele wijze om mij heen maakte. Ik raakte in een diepe ontspanning en was voor mijn gevoel even in een andere wereld. Giulia liet op de helft van de sessie een stilte vallen. Er doemde toen allerlei kleuren voor mij op, dit voelde heel magisch.
Daarna werd ik weer met zachte bewegingen terug in het hier en nu gebracht door afwisselend wat zware en diepe, maar ook lichte en sprankelende klanken. Dit voelde als een streling voor mijn oor.

Imke

Giulia is kundig, rustig en fijngevoelig. Ze weet heel goed bij je aan te sluiten en een veilige space te creëren. Haar klankschalenmassage heeft mij enorm geholpen. Zo had ik geen lichamelijke pijnklacht(en) meer en was het alsof alles ”stroomde”. Ik beveel haar van harte aan.

Diana Nugteren

Ik was ontzettend nieuwsgierig naar de cacao ervaring gecombineerd met een klankschalen sessie en het is me niets tegen gevallen! Ik heb samen met mijn dochter een enorm leerzame en liefdevolle middag mogen ontvangen door de sfeer die Rik en Giulia creëeren. Mijn dochter heeft zich sinds tijden volledig ontspannen gevoeld. De warme invloed van de cacao en klanken van de instrumenten gecombineerd met de mooie stem van Giulia, zorgden voor een mooie innerlijke reis vol inzichten. Een ervaring die ik niet meer vergeet en zeker een aanrader!

Sally van Eck

ik heb een klankschaalmassage van Giulia gekregen. Echt een enorme aanrader! Ik heb al twee jaar last van mijn rug/schouder en het laatste half jaar zat er ondanks dagelijkse oefeningen nauwelijks vooruitgang in. Het is bijna magisch, maar na haar behandeling voelde het direct een stuk beter en zachter. En nu, na twee weken, voelt het nog steeds heel goed.

Ron B.

Giulia is an amazing sound healer, she intuitively knows what you need and how to provide you with everything you need during a session. I felt really at ease and comfortable at all times. Sometimes if the energy is right, Giulia is using her own voice as a modality for healing and this makes the whole experience so magical. Thank you for your voice and healing powers!

Dominika Tess

Het enige wat direct in mij opkomt is: Wanneer is de volgende bijeenkomst? De combinatie van yoga met klank was een heel bijzondere ervaring die absoluut een vervolg moet krijgen wat mij betreft. Misschien een 2 daagse?
Nog nooit heb ik me zo veilig gevoeld om me over te kunnen geven aan een totale ontspanning.

Leoniek Schmidt

Voor mij was de klankschaalmassage als een warm bad. In de basis zeer ontspannend. Ik kon echt voelen dat ik langzaam aan steeds dieper in mijn lichaam zakte en dat de spanning in mijn lijf zich stapje voor stapje los kon laten. Dit ervaarde ik als zuchten. Bij elke ontlading een zucht. Giulia geeft de sessie op een warme, fijngevoelige en liefdevolle manier. Nadeel is, dat je daarna je eigen moeheid goed kan voelen, dus plan een dutje in daarna.

Bram van Mechelen 

Ik heb een klankschalenmassage bij Giulia gedaan en wat was dat een bijzondere ervaring. Afgezien dat het ontspannend is, heb ik het gevoel dat er blokkades doorbroken zijn. Zo viel het geluid in de buurt van een orgaan waar een blokkade was, vrijwel meteen weg. Na een tijdje begon het hier ook te stromen en viel het geluid niet meer weg. Het was een hele bijzondere ervaring.

Sancha Vieira

In je Kern | Tel: 06-38175802 | info@injekern.nl

In je Kern | Tel: 06-38175802 | info@injekern.nl