Soundhealing voor kinderen

Soundhealing voor kinderen is een fijne, plezierige manier om te leren voelen. De klanken van de schalen zorgen voor ontspanning en rust en geven mogelijkheid tot interactie. Soundhealing is mogelijk voor alle kinderen, zowel 1 op 1 als in groepjes. Bijvoorbeeld bij een BSO, kinderdagverblijf, KDC etc.

De kinderen leren:

  • te ontspannen door de klankschalen 
  • in contact te komen met hun lichaam, gevoelens en emoties 

Waarom het werkt
Omdat ons lichaam voor ongeveer 60% uit water bestaat hebben de trillingen van de klankschalen invloed op ons lichaam. De klankschalen veroorzaken een lichte interne massage van het lichaam. Hierdoor kan spanning worden losgelaten, zodat energie weer vrij kan stromen.
Lees hier meer over de werking van klankschalen.

Praktisch
Sounhealing voor kinderen geef ik zowel structureel (bijvoorbeeld elke maand) als eenmalig. In groepjes van maximaal 10 kinderen per sessie. Het kan een interactieve sessie worden waarin communicatie centraal staat en kinderen zelf mogen ervaren en verkennen of een meer passieve sessie waarbij ontspanning voorop staat.
Omdat ik ook als logopedist werk en als Ondersteunend Communicatie specialist heb ik veel ervaring met kinderen met een beperking en kan ik spraakcomputers of andere Ondersteunde Communicatie inzetten tijdens de sessie. 

Duur: tussen de 30 en 90 minuten
Kosten: op aanvraag

Wat anderen vinden:

Ik heb een klankschalenmassage bij Giulia gedaan en wat was dat een bijzondere ervaring. Afgezien dat het ontspannend is, heb ik het gevoel dat er blokkades doorbroken zijn. Zo viel het geluid in de buurt van een orgaan waar een blokkade was, vrijwel meteen weg. Na een tijdje begon het hier ook te stromen en viel het geluid niet meer weg. Het was een hele bijzondere ervaring.

Sancha Vieira

Ik heb bij Giulia een klankschaalmassage gehad. De mooie klanken van de klankschalen lieten mij mijn zorgen even vergeten. De golven van het geluid spoelden me als het ware leeg en hielpen me bij het loslaten van spanning. Elke golf nam spanning mee.
Ik had het gevoel dat ik wegdroomde naar de grens van mijn bewustzijn waarbij ik van top op teen in een bad van aandacht en geluid omarmt werd. Deze klankschaalmassage was een weldaad voor mijn lichaam, geest en ziel!

Sander Hartveld

Giulia is an amazing sound healer, she intuitively knows what you need and how to provide you with everything you need during a session. I felt really at ease and comfortable at all times. Sometimes if the energy is right, Giulia is using her own voice as a modality for healing and this makes the whole experience so magical. Thank you for your voice and healing powers!

Dominika Tess

In je Kern | Tel: 06-38175802 | info@injekern.nl

In je Kern | Tel: 06-38175802 | info@injekern.nl