Samenwerkingen

Ik werk graag samen met andere mensen die hun hart en passie volgen. Hieronder vind je de mensen en plekken waarmee ik regelmatig samenwerk.

Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen omdat ik geloof dat het samen bundelen van ieders kwaliteiten en passies weer tot nieuwe creaties en mooie ondekkingen kan leiden. Daar word ik heel blij van! Wil je onderzoeken of we samen iets kunnen organiseren, dan hoor ik graag van je!

aromamore

Janet de Winter
Aromamore 

Bij Aromamore worden consulten, workshops en beroepsopleidingen gegeven in het kader van aromatherapie en haar verwanten. Aromatherapie is een oude therapie met een hedendaags karakter. Wij maken gebruik van essentiële oliën meestal in combinatie met massagetechnieken om uw gezondheid en welzijn te verbeteren en/of te behouden.

Bij Aromamore geef ik klankreizen, vaak tijdens Volle en Nieuwe Maan.

Els van Driel
Het Yogahuis

Ja YOGA kan een prachtig anker zijn in je leven. Een mooi middel om je vitaliteit, levenslust en gezondheid te bevorderen. Het Yogahuis  biedt Live Yoga Lessen en  Zoom Yoga Lessen. De lessen zijn helder en toegankelijk voor alle niveau´s, ook voor de échte beginner.

Samen met Els geef ik yin yoga met klankschalen evenementen. Kijk op Hipsy voor het actuele aanbod.

wij zijn de natuur

Marlinde van Hedel
Wij zijn de natuur

Vaak spreken we over de natuur alsof het iets búiten onszelf is. Maar wij Zíjn de natuur. Via stiltedagen, familie- en organisatie opstellingen en coaching breng ik je graag in contact met dat wat moeiteloos door ons stroomt: het leven zelf.

Samen met Marlinde organiseer ik regelmatig workshops familieopstellingen met klankschalen.

Jesse Blauwhof
Andromedagongs 

Jesse Blauwhof smeedt handgemaakte klankinstrumenten, gongs en klankschalen, waarbij de kracht van intentie centraal staat. Door meditatie en concentratie zoekt hij naar zielskwaliteiten, energieën of geestelijke wezens die hij in vrije samenwerking verbindt met het instrument. De klanken van deze instrumenten vormen een brug naar de geestelijke wereld, als een klankbord dat de echo van het goddelijke in ons weerkaatst in diepere lagen van ons bewustzijn.

Jesse en ik organiseren regelmatig samen klankconcerten.

In je Kern | Tel: 06-38175802 | info@injekern.nl