Klankreizen voor bedrijven

Tijdens een klankreis mag je geest gedromen op de klanken van rustgevende instrumenten. Een unieke, verbindende ervaring voor medewerkers.

Een klankreis is iets voor jouw bedrijf als je:

 • Medewerkers (structurele) ontspanning wilt bieden
 • De stress op het werk wilt verlagen
 • Overspannenheid of burn-out klachten wilt voorkomen 
 • Een bijzondere ervaring wilt bieden aan je medewerkers

Na een klankreis ervaren medewerkers:

 

 • Meer ontspanning in hun lichaam en geest
 • Rust en kalmte in hun hoofd
 • Meer verbinding met hun eigen lichaam
 • Een mogelijke opening om met elkaar persoonlijke ervaringen uit te wisselen

Waarom het werkt

Omdat ons lichaam voor ongeveer 60% uit water bestaat hebben de trillingen van de klankschalen invloed op ons lichaam. De klankschalen veroorzaken een lichte interne massage van het lichaam. Hierdoor kan spanning worden losgelaten, zodat energie weer vrij kan stromen. Lees hier meer over de werking van klankschalen.

Praktisch
Klankreizen voor bedrijven geef ik op locatie zowel structureel (bijvoorbeeld elke maand) als eenmalig. Bijvoorbeeld als bedrijfsuitje. In groepjes van maximaal 15 personen lig of zit je comfortabel. Tijdens de klankreis laat ik je eerst ontspannen met klankschalen, waarna ik een klankbad creëer met verschillende instrumenten en mijn stem.

Duur: tussen de 30 en 90 minuten
Kosten: op aanvraag

Wat anderen vinden:

Weldadig voor lichaam en geest. Giulia voelt haarfijn aan wat nodig is en biedt een veilige setting waarin ik volledig kan ontspannen. Ze gebruikt veel instrumenten en ook haar eigen prachtige stem, past helemaal binnen het ‘soundbath’. Echt een aanrader!

Jennecke

Ik heb bij Giulia een klankschaalmassage gehad. De mooie klanken van de klankschalen lieten mij mijn zorgen even vergeten. De golven van het geluid spoelden me als het ware leeg en hielpen me bij het loslaten van spanning. Elke golf nam spanning mee.
Ik had het gevoel dat ik wegdroomde naar de grens van mijn bewustzijn waarbij ik van top op teen in een bad van aandacht en geluid omarmt werd. Deze klankschaalmassage was een weldaad voor mijn lichaam, geest en ziel!

Sander Hartveld

Giulia is an amazing sound healer, she intuitively knows what you need and how to provide you with everything you need during a session. I felt really at ease and comfortable at all times. Sometimes if the energy is right, Giulia is using her own voice as a modality for healing and this makes the whole experience so magical. Thank you for your voice and healing powers!

Dominika Tess

In je Kern | Tel: 06-38175802 | info@injekern.nl

Klankreizen voor bedrijven

Tijdens een klankreis mag je geest gedromen op de klanken van rustgevende instrumenten. Een unieke, verbindende ervaring voor medewerkers.

Een klankreis is iets voor jouw bedrijf als je: 

 • Medewerkers (structurele) ontspanning wilt bieden
 • De stress op het werk wilt verlagen
 • Overspannenheid of burn-out klachten wilt voorkomen
 • Een bijzondere ervaring wilt bieden aan je medewerkers

Na een klankreis ervaren medewerkers:   

 • Meer ontspanning in hun lichaam en geest
 • Rust en kalmte in hun hoofd
 • Meer verbinding met hun eigen lichaam
 • Een mogelijke opening om met elkaar persoonlijke ervaringen uit te wisselen

Waarom het werkt

Omdat ons lichaam voor ongeveer 60% uit water bestaat hebben de trillingen van de klankschalen invloed op ons lichaam. De klankschalen veroorzaken een lichte interne massage van het lichaam. Hierdoor kan spanning worden losgelaten, zodat energie weer vrij kan stromen. Lees hier meer over de werking van klankschalen.

Praktisch
Sounhealing voor bedrijven geef ik op locatie zowel structureel (bijvoorbeeld elke maand) als eenmalig. Bijvoorbeeld als bedrijfsuitje. In groepjes van maximaal 10 personen lig of zit je comfortabel. Tijdens de soundhealing laat ik je eerst ontspannen met klankschalen, waarna ik een klankbad creëer met verschillende instrumenten en mijn stem.

Duur: tussen de 30 en 90 minuten
Kosten: op aanvraag

Wat anderen vinden:

Weldadig voor lichaam en geest. Giulia voelt haarfijn aan wat nodig is en biedt een veilige setting waarin ik volledig kan ontspannen. Ze gebruikt veel instrumenten en ook haar eigen prachtige stem, past helemaal binnen het ‘soundbath’. Echt een aanrader!

Jennecke

Ik heb bij Giulia een klankschaalmassage gehad. De mooie klanken van de klankschalen lieten mij mijn zorgen even vergeten. De golven van het geluid spoelden me als het ware leeg en hielpen me bij het loslaten van spanning. Elke golf nam spanning mee.
Ik had het gevoel dat ik wegdroomde naar de grens van mijn bewustzijn waarbij ik van top op teen in een bad van aandacht en geluid omarmt werd. Deze klankschaalmassage was een weldaad voor mijn lichaam, geest en ziel!

Sander Hartveld

Giulia is an amazing sound healer, she intuitively knows what you need and how to provide you with everything you need during a session. I felt really at ease and comfortable at all times. Sometimes if the energy is right, Giulia is using her own voice as a modality for healing and this makes the whole experience so magical. Thank you for your voice and healing powers!

Dominika Tess

In je Kern | Tel: 06-38175802 | info@injekern.nl