Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mantra’s zingen & soundhealing

11 oktober, 2022 @ 19:30 - 21:00

Wees welkom op 11 oktober bij mantra’s zingen en soundhealing door Giulia Bijvoet en Tobias Leeflang bij OpTil. Aan het einde van de avond ga je ontspannen en vol nieuwe energie naar huis en heb je losgelaten wat niet meer nodig is. Samen zingen verbindt en bevrijdt!

Op warme en liefdevolle wijze vormen Giulia en Tobias de mantra avond waarin een veilige bedding wordt gecreëerd waar iedereen zich welkom voelt. Een plek waar je helemaal jezelf kan zijn, waar je mag loslaten, ontspannen en zijn. Je wordt uitgenodigd met ons mee te zingen met eenvoudige melodieën die repeterend zijn, ook wel mantra’s genoemd. De mantra teksten zijn veelal in het Sanskriet, eeuwenoud en met een krachtige betekenis. Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen of mantra’s. Je bent ook niet verplicht om te zingen. Je mag op elk moment voor jezelf voelen of je wilt zingen of lekker luisteren. Naast het samen zingen zal Giulia klankschalen bespelen om nog meer te landen in jezelf.

Giulia Bijvoet heeft haar eigen soundhealing praktijk In Je Kern. Zij gebruikt haar stem, klankschalen en andere instrumenten om je dichter bij je kern te brengen. Met haar praktijk wil zij mensen ondersteunen in hun weg naar ontspanning en heling. Samen mantra’s zingen is een prachtige manier om te verbinden en contact te maken met je kern.

Tobias Leeflang heeft enkele jaren als professioneel musicus gewerkt. Sinds 1999 heeft hij veel ervaring opgedaan in het mantra zingen en begeleiden daarvan op verschillende muziekinstrumenten.

OpTil is een vereniging, die speelruimte biedt aan mensen die zich willen ontwikkelen
op het vlak van persoonlijke groei en bewustwording.

Praktisch
*Tijd: 19:30-21:00
*Locatie: Onder de Toren, A Hofmanweg 1A Haarlem
*Kosten: donatiebasis

Gegevens

Datum:
11 oktober, 2022
Tijd:
19:30 - 21:00
Site:
https://www.op-til.nl/event/soundhealing-en-mantras-met-guilia-bijvoet-en-tobias-leeflang/

Organisatoren

In je Kern
Op Til

Locatie

A Hofmanweg 1A Haarlem
A Hofmanweg 1A
Haarlem, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie